اسپاگتی با سس تن ماهی
اسپاگتی با سس تن ماهی
اسپاگتی يا معادل فارسي آن ماكارونی، معمولا از جمله راحتترين و رايجترين غذاهای ايتاليایی در كشور است كه نه تنها مورد علاقه كودكان است، بلكه ميان بزرگترها نيز طرفداران زيادی دارد.
در ميان غذاها، پخت ماكارونی يا همان به زبان اصلی اسپاگتی، میتواند غذای مناسبی باشد؛ بهخصوص آنكه در اين مدل اسپاگتی، به جای گوشت چرخكرده از كنسرو تن ماهی استفاده ميشود. به اين ترتيب، زحمت شما براي پخت اين غذا در مقايسه با اسپاگتی معمولی به يک سوم كاهش میابد. در ضمن، غذای جديد و متفاوتی نيز براي شام يا ناهار فراهم خواهيد كرد.
مواد لازم براي 4 نفر:
ماكاروني رشتهای 225 گرم (نصف يک بسته معمولي ماكارونی)
سير (رنده شده) يک حبه
گوجه فرنگی ريز خرده شده 400 گرم
كنسرو تن ماهی 425 گرم (حدود 2 كنسرو ماهی)
زيتون سبز يا سياه (بدون هسته) 10 عدد
نمک و فلفل سياه به ميزان لازم
سس قرمز تند يا پودر فلفل قرمز (درصورت دلخواه) نصف قاشق چای خوری
روغن مايع يک قاشق سوپ خوری
طرز تهيه:
قابلمهای را آماده كرده و نصف حجم آن را از آب پر كنيد.
يک قاشق سوپخوری نمک و يک قاشق سوپ خوری روغن مايع نيز به آب آن اضافه كنيد و بگذاريد روي شعله زياد اجاق گاز بجوشد.
پس از به جوش آمدن آب، ماكارونی ها را به صورت درسته در داخل آب در حال جوش بريزيد و به مدت 10 تا 15 دقيقه بگذاريد تا روی شعله متوسط اجاق گاز بپزد.
برای درست كردن سس اسپاگتی، سير و گوجه فرنگي را در قابلمه كوچكي بريزيد و روی شعله اجاق گاز قرار دهيد تا آب گوجه فرنگی شروع به جوشيدن كند. درب ظرف را نگذاريد و اجازه دهيد مخلوط گوجه فرنگی و سير مدت 3 تا 5 دقيقه حرارت ببيند تا آب آن تبخير شود و گوجه فرنگي پخته باقي بماند.
پس از آن، تن ماهی، سس قرمز يا پودر فلفل قرمز، نمک، فلفل سياه و زيتون بدون هسته و دو نيم شده را به گوجه فرنگی پخته بيفزایید و مواد را خوب با هم مخلوط كنيد.
با توجه به اينكه در پخت اسپاگتی، روش دم كردن وجود ندارد، ماكارونی پخته شده را در ظرف مورد نظر ريخته و سس گوجه فرنگي و تن ماهي را روی آن بريزيد و سرو كنيد.
نكته: حتما كنسرو تن ماهی را به مدت 20 دقيقه در آب داغ بجوشانيد.
نظرات شما عزیزان:
+نوشته شده در سه شنبه 25 دی 1397برچسب:پخت غذا, اشپزی,اسپاگتی با سس تن ماهی,سس تن ماهی,تن ماهی,اسپاگتی,روش پخت اسپاگتی با سس تن ماهی, ساعت13:34توسط Mr.Ali |